Dacă în anumite domenii, precum HORECA, primele semne ale crizei au apărut la scurt timp după primele măsuri de prevenire a răspândirii noului coronavirus, în piața imobiliară încă nu pot fi identificate cu exactitate efectele pandemiei.

sursa: https:/www.facebook.com/imopedia.ro/„Așa cum am asistat la criza precedentă, cea din 2008, la faptul că tranzacțiile speculative s-au stins, ca urmare a scăderii accentuate a prețurilor, așa cum românii și-au schimbat opinia de a cumpăra imobile din fază off plan, de proiect, iată că există o tendință care se manifestă în momentul de față. Se manifesta și înainte de criza medicală, și anume migrarea de la bloc către casă pe pământ. Impactul psihologic determinat de perioada asta de izolare de două luni pentru cei care stăteau la…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: media.imopedia.ro
Autor: Ilinca Radu

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.