Twitter: Hackerii au descărcat informații de pe cel mult opt…


Twitter Inc. a anunțat sâmbătă că hackerii au putut descărca informații din până la opt conturi implicate în atacul cibernetic de săptămâna aceasta, însă niciunul dintre acestea nu era verificat, potrivit Reuters.

Compania a spus că hackerii au vizat 130 de conturi și au putut schimba parolele și au preluat controlul pentru 45 dintre ele și au trimis mesaje de pe acestea, informează News.ro.

Hackerii au accesat sistemele interne ale Twitter pentru a deturna conturile unor personalități, între care Joe Biden, candidatul democrat la alegerile prezidențiale din SUA, vedeta Kim Kardashian, fostul președinte american Barack Obama și miliardarul Elon Mush, și le-au folosit pentru a primi bani virtuali.

VIDEO & FOTO Ford Bronco, cel mai nou off-roader lansat pe piață, la care europenii nu au deocamdată acces CITEȘTE ȘI VIDEO & FOTO Ford…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.profit.ro
Autor:

Website-uri, Magazine online, Colectare date internet, Automatizare social media, Roboti chat live, Formulare online, Promovare social media, Mentenanță site-uri. https://webage.ro