The new design preserves only the oldest part made out of stones oriented towards the street and uses it as an entry to the main living floor in the two new masses

A narrow street, where the sleepy character of old Jinonice is still preserved, broadens out to create a tiny square with a well. It was dominated by an abandoned house, formed by gradual addition of masses, some of which overtopped the original one. The complex of these small buildings, placed in the sloping garden, was in a very dilapidated uninhabitable state.

Family House in Jinonice by Atelier 111 architekti
Photo © BoysPlayNice

The new design preserves only the oldest part made out of stones oriented towards the street and uses it as an entry to the main living floor in the two new masses. The tallest part is dedicated to the…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.designraid.net
Autor: Design Raid