Lucian Bode: ”Suntem determinați să construim infrastructură în România așa cum ne-am angajat prin Programul de guvernare și prin Planul Național de Relansare Economică”


Altfel, cred că am demonstrat în aceste nouă luni că investiţiile în infrastructura de transport sunt prioritare pentru Guvernul Ludovic Orban”, a declarat ministrul Lucian Bode.

În partea a doua a zile oficialii guvernamentali au fost prezenți pe șantierul loturilor 1 și 2 din Autostrada A10 Sebeș –Turda.

În cadrul discuțiilor cu antreprenorii de pe cele două loturi aceștia au menționat că, în prezent, stadiul fizic al lucrărilor este de 89,5 %, în cazul lotului 1 și de 75,6% în cazul lotului 2.

”Pe lotul 1 am asistat la un adevărat miracol: după patru ani de tergiversări și bătaie de joc, s-a reușit relocarea celor patru stâlpi de înaltă tensiune. Cât privește alunecarea de teren, în urma…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: financialintelligence.ro
Autor:

Website-uri, Magazine online, Colectare date internet, Automatizare social media, Roboti chat live, Formulare online, Promovare social media, Mentenanță site-uri. https://webage.ro