Watermark House by Barker Associates Architecture


This semi-attached brick townhouse had a dark garden level that didn’t take advantage of its three exposures

This semi-attached brick townhouse had a dark garden level that didn’t take advantage of its three exposures. The parlor floor was also painted in dark tones and had not been updated in more than 50 years. The beautiful stair, pocket doors, and fireplace mantel were the only intact details worth saving.

Watermark House by Barker Associates Architecture
Photo © Francis Dzikowski/OTTO

The clients have a relationship with Watermark Designs plumbing fixtures based in Brooklyn, New York, and the kitchen and bathrooms were designed to be the showpieces of the renovated spaces. The garden level was completely opened up. A new entry vestibule lined in porcelain tiles that step into the living spaces…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.designraid.net
Autor: Design Raid

Website-uri, Magazine online, Colectare date internet, Automatizare social media, Roboti chat live, Formulare online, Promovare social media, Mentenanță site-uri. https://webage.ro