Când strategia contrastelor aduce toate elementele în echilibru


La intersecția dintre rece și cald, texturat și fin, întuneric și lumină: aici au localizat arhitecții biroului VATRAA (arh. Bogdan Rusu, arh. Andrei Patriche, arh. Anamaria Pircu) reamenajarea apartamentului bucureștean PS60 (suprafață: 100 mp), pe care au semnat-o recent într-un bloc cu patru etaje din București. La scară mare, este vorba despre o compoziție echilibrată, care își dezvăluie și își împacă elementele contrastante ca într-o partidă de ping pong: când minimalist, când industrial. La scară mică, este un proiect populat de piese de mobilier cu detalii subtile, care “rotunjesc” și “îmblânzesc” spațiul. Îți spunem întreaga lui poveste mai jos.

Înâi de toate, ne-a plăcut mult abordarea arhitecților de la VATRAA: ideea…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: designist.ro
Autor: Designist

Website-uri, Magazine online, Colectare date internet, Automatizare social media, Roboti chat live, Formulare online, Promovare social media, Mentenanță site-uri. https://webage.ro