INFOGRAFIC Germania – în recesiune. Cel mai abrupt declin din…


Economia Germaniei s-a contractat cu 10,1% în trimestrul al doilea raportat la precedentele trei luni, cel mai abrupt declin din ultimii cel puțin 50 de ani, de la lansarea primelor rapoarte statistice de către autorități.

În termeni anuali, cea mai mare economie europeană s-a contractat cu 11,7% în termeni ajustați sezonier, potrivit Biroului Federal de Statistică (Destasis).

Declinul din trimestrul al doilea s-a situat cu mult peste scăderea de 4,7% consemnată la începutul anului 2009, în timpul crizei financiar-economice.

Circa 1 milion de contracte de muncă au încetat sau au fost suspendate din cauza restricțiilor în epidemie - în jur de 900.000 de contracte de muncă desființate, la care se adaugă alte 100.000 suspendate CITEȘTE ȘI Circa 1 milion de contracte de muncă au încetat sau au fost suspendate din cauza restricțiilor în epidemie – în jur de 900.000 de contracte de muncă desființate, la care se adaugă alte 100.000…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.profit.ro
Autor:

Website-uri, Magazine online, Colectare date internet, Automatizare social media, Roboti chat live, Formulare online, Promovare social media, Mentenanță site-uri. https://webage.ro