Un bloc comunist cu 10 etaje din anii ’80, din sectorul 2 al Bucureştiului nu pare să fie genul de context care să sugereze design şi creativitate, şi în niciun caz un spaţiu unde poţi găsi o mică junglă urbană. Însă, echipa de designeri şi consultanţi de la Ochişoru.ro a demonstrat că se poate, şi încă într-o garsonieră cu suprafaţa de numai 25 mp, cu tot cu balcon.

Aşa cum era de aşteptat, proiectul a venit cu numeroase provocări. În primul rând, toți pereții erau strâmbi, crăpați sau deteriorați în alte moduri, necesitând lucrări extensive. Mai mult, toate instalaţiile au trebuit mutate, modificate sau, în unele cazuri, refăcute complet, ceea ce a dus la un total de aproximativ trei luni de şantier.

În final, a rezultat un studio…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.igloo.ro
Autor: aniela.macarin