Zona din Costa del Sol unde dețin proprietăți George Clooney și Novak Djokovic, accesibilă și pentru români! Cât costă aici locuințele -Ştiri imobiliare, Ştirea zilei


Datorită climatului blând, regiunea este atractivă pentru turiști tot timpul anului, iar cele 80 de terenuri de golf existente aici reprezintă un avantaj suplimentar.

La cea mai recentă ediție a emisiunii imoExpert a participat și Alina Florentina, Co-CEO & Property Management Director în cadrul Prime Realty Marbella, din Spania. Cu un portofoliu de aproximativ 240 de ansambluri noi, pe toată Costa del Sol, agenția imobiliară de tip boutique a fost fondată, în 2016, în orașul Marbella, din sudul Spaniei, zona Andaluzia.

Având 80 de câmpuri de golf, 15 porturi și circa 320 de zile însorite pe an, această zonă este foarte căutată de către turiști din țări precum Marea Britanie, Suedia, Germania sau Emiratele Arabe Unite, dar nu numai….

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.imobiliare.ro
Autor: Adriana Lefter

Website-uri, Magazine online, Colectare date internet, Automatizare social media, Roboti chat live, Formulare online, Promovare social media, Mentenanță site-uri. https://webage.ro