Prețurile locuințelor din Brașov aproape de pragul de 1.200 de euro/mp. Luna trecută, cererea de locuințe vechi a dus la creșterea valorii acestora


Maurer Residence 02

În Brașov, apartamentele s-au scumpit luna trecută cu 0,2%, de la de 1.195 de euro pe metru pătrat util la 1.197 de euro pe metru pătrat, arată indicele Imobiliare.ro.

Interesant este că cele două segmente de piaţă analizate au avut, de fapt, evoluţii diferite: astfel, apartamentele vechi s-au apreciat cu 0,7% (de la 1.170 la 1.178 de euro pe metru pătrat), în vreme ce unităţile locative din cadrul noilor ansambluri rezidenţiale au înregistrat un minus de 0,8% (de la 1.254 la 1.244 de euro pe metru pătrat).

La nivel național, preţurile solicitate pentru apartamentele (noi şi vechi) disponibile spre vânzare la nivel naţional s-au majorat cu 0,5% în august faţă de iulie, potrivit Indicelui Imobiliare.ro….

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.bizbrasov.ro
Autor: Biz Brasov

Website-uri, Magazine online, Colectare date internet, Automatizare social media, Roboti chat live, Formulare online, Promovare social media, Mentenanță site-uri. https://webage.ro