SIF Banat-Crişana (SIF1) a raportat o Valoare a Activului Net (VAN) de 2,625 miliarde de lei, în luna august, cu 34,21% sub cea din iulie, în condiţiile în care, administratorul societăţii de investiţii financiare a evaluat o serie de deţineri din portofoliu, între care şi SIF Imobiliare (SIFI), în baza unui raport de evaluare, se arată în Situaţia Activelor şi Datoriilor SIF-ului pentru luna trecută, publicată ieri pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Pe lângă SIF Imobiliare, SIF Banat-Crişana a aplicat această metodă de evaluare în cazul deţinerilor la SIF Hoteluri (CAOR), IAMU (IAMU) şi Somplast SA (simbol SOPL).

Consiliul de Administraţie al SIF Banat-Crişana aprobase în şedinţa din data de 8 septembrie aplicarea acestei metode, după ce Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a dat…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.bursa.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.