senat constructii naveSectorul construcțiilor ar putea fi mai extins decât am crede, precum au arătat mai mulți deputați într-o nouă propunere legislativă. Cum prevederile din OUG 114/2018 au acordat facilități fiscale angajaților din sectorul construcțiilor, măsurile sunt dorite și de angajații din alte tipuri de ”construcții”.

Astfel, deputați de la PSD și minorități propun creșterea salariului de bază minim brut pe țară garantat în plată pentru angajații din sectorul construcțiilor navale. Aceștia susțin că sectorul construcțiilor navale și structuri plutitoare, prevăzut la codul CAEN 3011 – secțiunea A – Agricultură, Silvicultură și Pescuit, este deosebit de important pentru economia românească, reprezentând aproximativ 0,4% din PIB în 2017, conform…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: ARENA Constructiilor

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.