Holcim România livrează betoane și în BuzăuHolcim România livrează betoane și în Buzău. Compania are astfel încă un punct de producție betoane marca Holcim din țară.

Susținem dezvoltarea industriei locale de construcții și răspundem nevoilor partenerilor noștri cu soluții integrate pentru proiectele acestora. Noul punct de lucru este situat în municipiul Buzău, pe strada Transilvaniei nr. 425.

„Livrarea de betoane din Buzău reprezintă continuarea angajamentului nostru de a contribui la împlinirea nevoilor actuale din piața de construcții. Pentru ca România să construiască mai bine, ne dorim să venim în întâmpinarea partenerilor noștri din această zonă cu o unitate locală care să le aducă un plus de valoare prin soluții și produse sustenabile”, a declarat Anca Alexandru, Director…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: ARENA Constructiilor

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.