exproprieri sibiuDupă șase luni de la începerea construirii secțiunii 1 Sibiu – Boița, din cadrul autostrăzii Sibiu – Pitești, a apărut o problemă legată de expropriere. Constructorul secțiunii, Porr Construct SA, a anunțat faptul că pe coridorul de expropriere există construcții care nu au fost incluse în lista exproprierilor pentru acest proiect, fapt ce face ca lucrările să nu poată continua.

După verificările pe teren, a fost constatat faptul că o suprafață totală de 3.660 mp teren deținută de două persoane fizice se suprapune integral cu coridorul de expropriere al obiectivului de investiții. Construcțiile se află pe raza teritorială a localității Tălmaciu, județul Sibiu. Imobilele nu au fost incluse în lista exproprierilor întrucât suprafețele de teren…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: ARENA Constructiilor

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.