The existing property was built in the mid 1950’s with a side door entrance which gave the house an uninviting and faceless front façade.

The existing property was built in the mid 1950’s with a side door entrance which gave the house an uninviting and faceless front façade.

The brief was to design a portico Extension for the existing home to add more storage space for shoes, coats and above all, create a warm welcoming entrance to their home however, the rear garden access from the front was to be kept.

XXS // Portico by Brosh Architects
Photograph © Ollie Hammick

The budget was limited and therefore the design had to be as a simple as possible with no structural complexity. The plan started with a simple rectangular shape and we developed the design from that…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.designraid.net
Autor: Design Raid