Dacă vrei să cumperi o locuință, probabil vrei s-o cumperi cât mai repede și dacă se poate la un preț cât mai bun. Cât de simplu însă este să faci această achiziție? 

Statisticile ne arată că în 2020 poți miza pe un preț mai redus în medie cu 15% față de cel afișat în oferta. Îți vom explica în continuare de ce credem asta. 

Studiind cifrele din piața imobiliară am ajuns la concluzia că marja de negociere la vânzarea de locuințe în ultimul an s-a majorat. O dată în plus avem dovada unui aspect bine cunoscut în piața imobiliară: un bun agent imobiliar poate să obțină cele mai avantajoase prețuri și condiții pentru cumpărători!  

Recent, Primăria Municipiului Cluj-Napoca a dat publicității Ghidul Tranzacțiilor Imobiliare 2019, un studiu anual al municipalității, ajuns deja la a a 7-a…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: blog.blitz-imobiliare.ro
Autor: Blitz Imobiliare

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.