Lucrările de construcție, reabilitare, modernizare și reconversie funcțională la anumite obiective de investiții vor putea să devină lucrări de utilitate publică.

Senatorii au votat proiectul de lege prin care noua modificare legislativă urmează să fie introdusă în Legea nr.255/2010 privind exproprierea pentru cauză de utilitate publică. Propunerea a primit 125 de voturi pentru și niciun vot împotrivă.

Astfel, construcțiile administrative necesare sistemului judiciar și activității avocaților, barourilor și Uniunii Naționale a Barourilor din România vor putea să devină lucrări de utilitate publică.

Inițiatorii susțin că în prezent există sedii ale instituțiilor judiciare care nu au reușit să pună la dispoziția avocaților spații corespunzătorare în incinta acestora, existând chiar…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: ARENA Constructiilor

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.