Complex Casa Venus Brasov 5

Complexul de evenimente Casa Venus de pe strada 13 Decembrie ar urma să fie transformat în ansamblu de evenimente de către compania Venus Crown Residence Estate, administrată de doi cetățeni moldoveni – Victor Dogot și Serghei Munteanu – și deținută de compania turcească VVV CONS INSAAT VE TURIZM TICARET ANONIM SIRKETI.

Venus Crown, o companie înființată anul trecut, are deja active imobilizte de 2,7 milioane de euro, valoarea de achiziție a terenului de pe 13 Decembrie, unde, potrivit certificatului de urbanism eliberat de Municipiul Brașov, urmează să realizeze un Plan Urbanistic Zonal pentru un proiect care să cuprindă „Locuințe colective, birouri, spații comerciale, hotel, aparthotel, centru conferințe, spa, piscină, sală fitness, dotări, parcaje,…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.bizbrasov.ro
Autor: Biz Brasov

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.