media 160308690360002000

Răzvan Brasla a intrat acum 12 ani pe piața dezvoltatorilor imobiliari și de atunci a croit proiecte de 90 de milioane de euro. Între timp s-a specializat pe construcția proiectelor medicale, de la concept și dezvoltare până la predarea la cheie către client.

Într-o țară în care infrastructura spitalicească este în proportie de 90% construită în anii 70, în care singurul proiect greenfield de magnitudine construit in ultimii 30 de ani este Enayati Medical City,  orasul medical al doctorului Wargha Enayati, un tânăr antreprenor încearcă să pornească o piață a specialiștilor în dezvoltări de unități spitalicești și face performanță.

În 2010 a început să lucreze la proiectul de dezvoltare al rețelei de policlinici Regina Maria, apoi s-a dedicat proiectelor rezidențiale și comerciale pentru ca…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.stiripesurse.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.