Pune o tigaie pe foc, las-o sa se incinga, adauga uleiul de masline, ceapa si usturoiul si caleste-le timp de 10 minute. Cu ajutorul unei spatule, amesteca din cand in cand, pentru a te asigura ca usturoiul si ceapa nu se vor arde. 

Dupa ce ingredientele au fost calite, este timpul sa adaugi rosiile tocate, piureul, dar si toate condimentele. Amesteca pana cand obtii o compozitie uniforma si lasa tigaia pe foc, pana ce sosul se ingroasa. Gusta si completeaza cu sare, piper sau oregano, daca este cazul. Lasa sosul sa se raceasca si serveste-l in compozitia unei pizza savuroase. 

In cazul in care nu ai folosit tot sosul, il poti pune fara probleme la frigider. Pentru ca sosul de pizza si toate alimentele pe care le depozitezi la frigider sa-si pastreze gustul autentic pentru o perioada…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.beko.ro
Autor: Beko

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.