Localitatea Milano, cu colaborarea SEA Milan Airports, a lansat oficial inițiativa „Zboară către Milano”, cunoscută sub numele de „Fly to Milano”. Promoția se adresează vizitatorilor și turiștilor care ajung pe aeroporturile Linate și Malpensa și stau cel puțin două zile consecutive într-un hotel din Milano care participă în cadrul programului. Procedând astfel, vizitatorilor li se va oferi a treia noapte gratuit, promiție valabilă și pe perioada sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou.

Proiectul, lansat prin intermediul agenției Milano & Partners, își propune să promoveze sectorul ospitalității milaneze până la 31 ianuarie 2021. În această perioadă, numai cei care aterizează în aeroporturile din Milano și fac rezervări la hotelurile din oraș care participă la inițiativă vor putea profita…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.idealista.it
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.