Cele 3 blocuri au un regim de inaltime de P+8E+etaj tehnic si P+11E+etaj tehnic si includ 209 apartamente, dintre care 58 studiouri, 110 apartamente cu 2 camere si 41 de apartamente cu 3 camere. Concepute pentru a oferi un nivel inalt de confort si relaxare, apartamentele beneficiaza de finisaje premium, suprafete vitrate ample, terase generoase , iar locuintele de la etajele superioare ofera vedere panoramica asupra lacului Siutghiol si spre Marea Neagra. Locatia ansamblului este una bine cotata, fiind la 15 minute de plaja, centrul Constantei sau autostrada A4 si cu o conectivitate buna la centrele de interes ale orasului.

Boreal Plus isi propune sa devina noul standard in materie de proiectare rezidentiala pe piata constanteana, folosind materiale atent selectate si solutii tehnice…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: financialintelligence.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.