Comisia Europeană a atras 17 miliarde de euro din vânzarea primelor obligațiuni cu impact social în cadrul instrumentului SURE, menit să contribuie la protejarea locurilor de muncă din UE. Cererea pentru titlurile cu maturitatea de 10 și 20 de ani  a atins un nivel record, ofertele ajungând la 233 de miliarde de euro.

FOTO Oportunitate de investiție: OMV Petrom SA scoate la vânzare mai multe proprietăți de interes în București și în țară CITEȘTE ȘI FOTO Oportunitate de investiție: OMV Petrom SA scoate la vânzare mai multe proprietăți de interes în București și în țară

Comisia și-a propus să atragă 17 miliarde de euro din această primă emisiune, însă cererea a fost de aproximativ 14 ori mai mare.

Potrivit datelor Bloomberg, cererea pentru obligațiunile “sociale” ale UE reprezintă un record, depășind oferta totală în valoare de 120 de miliarde de euro pentru obligațiunile corporative emise de…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.profit.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.