Două importante proiecte de investiții urmează să fie aprobate în ședința de astăzi a Guvernului. Este vorba despre desființarea unei săli polivalente, în locul căreia urmează să fie realizată o nouă investiție asemănătoare, și lucrări portuare de peste 26 milioane de euro.

Astfel, primul proiect vizează aprobarea desființării Sălii Polivalente din Municipiul Tulcea. Pe același amplasament urmează să fie realizată o nouă sală polivalentă, ai cărei indicatori tehnico economici au fost aprobați anul trecut.

Constructorul lucrării a fost ales în luna februarie a acestui an. Este vorba de asocierea de firme formată din Constructii Erbașu S.A. (lider), Lucian Simion Arhitectura S.R.L. subcontractant cu 2,5%, Erbasu Edil Construct S.A., subcontractant cu 1%, RCH Con Instal, subcontractant cu…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: ARENA Constructiilor

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.