Initiativa Impact de a vinde o parte (16.806 mp) din terenul alocat proiectului Boreal Plus, catre retailer-ul Kaufland, este o premiera pe piata locala. Aceasta face parte din noua strategie de dezvoltare rezidentiala prin care Impact faciliteaza accesul rezidentilor la cele mai importante servicii de retail si petrecerea timpului liber.

La inceputul lunii septembrie, Boreal Plus a primit autorizatia de constructie, iar luna aceasta si Kaufland a obtinut aceasta autorizatie, astfel incat ambele proiecte pot incepe lucrarile. In consecinta, Impact Developer & Contractor a ales compania Premium Invest Concept pentru a construi prima etapa a proiectului de blocuri Boreal Plus din Constanta. Valoarea contractului este de 9,5 milioane de lei si prevede lucrarile de constructii…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.economica.net
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.