Orașul va primi două promenade micuțe pe malurile a două pâraie din Cluj, Nadăș și Becaș, ofertă a unor investitori pentru a li se permite edificarea unor proiecte imobiliare pe platforma Mucart, dar și într-o zonă de prelungire a străzii Dunării-Calea Someșeni. Omul de afaceri Ovidiu Turcu oferă un spațiu de 500 de mp municipalității și o promenadă de 4400 de mp la pârâul Nadăș, ambele asumate pe cheltuială proprie într-un proiect imobiliar pe platforma fostei fabrici de cartoane Mucart cu 11 imobile preponderent de locuințe din care majoritatea vor avea 10 niveluri supraterane.

Pe strada Dunării, trei persoane fizice vor oferi orașului o promenadă (în proiect nu se spune exact suprafața acesteia) la pârâul Becaș, iar în schimb vor putea contsrui pe un teren de 4200 mp din zona străzii Dunării…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: actualdecluj.ro
Autor: Luminiţa Silea

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.