CTP, dezvoltatorul de proiecte industriale, a anunțat investiții de 50 de milioane de euro în extinderea a două parcuri logistice din apropierea orașului Timișoara.

Investiția va permite companiei sa-și dubleze suprafața închiriabilă în proiecte din regiunea Transilvaniei până la finalul anului 2023.

„Timișoara este un hub strategic pe harta logistică a României, bine conectată cu restul regiunii și beneficiază de forță de muncă calificată, cu o reputație excelentă și un know-how enorm, în special în industria electronică”, potrivit unui comunicat al CTP.

Dezvoltatorul va extinde parcul logistic ctPark Timișoara II cu o primă clădire de 32.200 de metri pătrați deja închiriată. Proiectul se află în apropierea aeroportului Timișoara și a autostrăzii A1. În a doua etapă de construcție vor…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: realestatemagazine.ro
Autor: Ovidiu Posirca

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.