37115d65 f640 4baf 9f19 140652e79045 w800 h450
Pentru senatorul Călin Popescu Tăriceanu, izolarea și carantinarea masivă în societate au efecte mult mai dramatice decât „eventuala infectare a câtorva dintre noi” pentru că „distruge relațiile umane care și așa se stabilesc atât de greu” și pentru că „distruge economia prin introducerea panicii și scăderea consumului”, precum și pentru că „izolarea în case combinată cu un nivel ridicat al stresului va produce scăderi dramatice de imunitate” care „ne va face vulnerabili la orice virus sau microb”.

Tăriceanu respinge eventualele acuze pe care i le-ar aduce „guvernul Orban și trompetele lui” că toți cei care-i contestă măsurile sunt negaționiști ai existenței Covid-19 și spune, în numele unui plural colectiv, că doar pune sub semnul întrebării doar modul în care…
Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: romania.europalibera.org
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.