Prețurile medii ale chiriilor în București au început să crească începând cu a doua jumătate a anului 2015 și au continuat în pantă ascendentă până în 2020.

Pandemia a lovit însă în cererea de închiriere, fapt care a provocat o scădere graduală a prețurilor în a doua jumătate a anului 2020, mai ales pe unele segmente.

Dezvoltatorul Wallberg Properties, controlat de omul de afaceri Valentin Morar, obține autorizația de construcție pentru clădirea Sunnyville Plus, a treia fază de dezvoltare a proiectului Sunnyville din Brașov CITEȘTE ȘI Dezvoltatorul Wallberg Properties, controlat de omul de afaceri Valentin Morar, obține autorizația de construcție pentru clădirea Sunnyville Plus, a treia fază de dezvoltare a proiectului Sunnyville din Brașov

Garsoniere

În ceea ce privește garsonierele, la nivelul întregii Capitale, prețul mediu al chiriilor a scăzut cu circa 10% în 2020 față de 2019. În perioada iunie – august, chiria medie pentru garsoniere a fost de 260 euro,…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.profit.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.