Cand vine vorba despre pizza Quattro Formaggi, poti da frau liber imaginatiei, pentru ca nu exista o reteta universal valabila. Cu alte cuvinte, poti folosi sos de rosii sau nu, de exemplu. In toate retetele, insa, vei intalni un ingredient comun: mozzarella. Apoi, blatul este intotdeauna cel clasic.

Ingrediente:

Sosul:

  • 500 g rosii pasate;
  • 3 linguri ulei de masline;
  • 3-4 catei de usturoi;
  • 4-5 frunze de busuioc;
  • sare, piper, oregano.

Toppinguri:

  • 250 g mozzarella;
  • 150 g parmezan;
  • 200 g gorgonzola;
  • 150 g branza cu mucegai;
  • 15 ml ulei masline.

Mod de preparare: dupa ce ai facut aluatul, imparte-l in doua sau trei; prepara sosul; pune uleiul de masline peste rosiile pasate; adauga usturoiul pisat, frunzele de busuioc si condimentele (sare, piper, oregano); intinde o foaie de aluat si unge-o cu…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.beko.ro
Autor: Beko

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.