Piața rezidențială din București și împrejurimi ar putea înregistra un record de livrări în 2020, urmând să fie finalizate peste 16.000 de locuințe, în principal în cadrul unor proiecte din segmentul mass market.

Livrările vor predomina în noii poli rezidențiali din zonele de vest și sud ale orașului. Alte peste 9.000 de apartamente și case sunt în diferite stadii de dezvoltare și vor fi livrate pe parcursul anului viitor, potrivit unui raport al agenției de consultanță imobiliară SVN România.

În segmentul premium și de lux au fost livrate 500 de locuințe, iar piața locală ar înregistra tranzacții anuale de aproximativ 250 de milioane de euro.

În prima jumătate a anului au fost livrate 8.528 de locuințe noi în București și Ilfov, în creștere cu peste 32% față de perioada similară a anului…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: realestatemagazine.ro
Autor: Ovidiu Posirca

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.