Urmează să fie promulgată o modificare legată de chiria locuințelor sociale realizate de Agenția Națională pentru Locuințe (ANL). Aceasta a fost adoptată ieri de către Camera Deputaților cu 222 voturi pentru și 1 vot împotrivă.

Astfel, cota aplicată la valoarea de înlocuire a construcției, destinată administratorilor locuințelor pentru administrare, întreținere și reparații curente, precum și reparațiile capitale a fost majorată de la 0,8% la maximum 1,5%.

Procentul se aplică chiriei pentru locuințele destinate închirierii de către tineri, inclusiv cele construite și destinate în mod exclusiv închirierii de către tinerii specialiști din învățământ sau sănătate.

Inițiatorii propunerii au susținut că în cele mai multe cazuri, din sumele încasate din chirii, suma rămasă administratorului…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: ARENA Constructiilor

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.