Pe prietenii de la eematico i-am cunoscut acum 2 ani, când au participat pentru prima dată la Made in RO și la prima ediție Cool Workshops for Kids – au fost o prezență tare populară printre micii vizitatori și părinții lor! ❤ În ultima vreme, echipa eematico a transformat neajunsurile situației actuale într-un nou mod de a învăța online. Așa a apărut programul STEaM kits – cursuri de știință și creativitate bazate pe kituri de bricolaj, care creează activități practice și jucării educative de meșterit la fiecare lecție, pentru copii de 4-7 ani și 8-12 ani.

Designist eematico STEAM kits photopack 06Programul a luat naștere în contextul pandemiei, deși ideea era încolțită în mințile fondatorilor de mai mult timp. Însă, în luna martie, ca mai toți tinerii antreprenori,…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: designist.ro
Autor: Designist

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.