Noblesse Group a primit titlul de „Best for HORECA Project Architecture, 2020 – Romania”, în cadrul competiției „2020 Leading Designers” organizată de către revista britanică LUXlife.

Jurizarea premiilor a fost realizată de o comisie specială condusă de către Jeremy Roe, recunoscut la nivel internațional pentru experiența sa de peste 30 de ani în evaluarea programelor și concursurilor dintr-o varietate de industrii.

Restaurant Natura Lake 1 copy - Noblesse Group câștigă titlul „Best for HORECA Project Architecture, 2020 – Romania”

Criteriile de evaluare a participanților se bazează pe un proces intern de cercetare efectuat de către membrii juriului, urmat de o preselecție și selecție pe baza realizărilor și progreselor companiilor făcute pe tot parcursul anului.

În departajarea proiectelor s-a apelat la recenziile clienților, prezența în online și offline a competitorilor, fiind evaluată și calitatea produselor…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: realestatemagazine.ro
Autor: Realestate Magazine

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.