Patru proiecte de investiții din domeniul sănătății, deosebit de importante, vor fi analizate în ședința din prima săptămână a lunii noiembrie de Consiliul interministerial de avizare lucrări publice de interes național și locuințe, la  Ministerul Lucrărilor Publice. Astfel vor fi prezentate și supuse avizării studiile de fezabilitate ale următoarelor obiective:

* construirea unui centru medical de arși și reorganizarea fluxurilor medicale ale spitalului pentru o mai bună poziționare și conectare a departamentelor de urgență, ATI și chirurgie pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș; obiectivul, în valoare totală de 296.351.238 lei, va dispune de 15 paturi pentru tratarea pacienților arși, un bloc operator cu 25 de săli de operație, secția clinică ATI cu 44 de paturi, spații…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: ARENA Constructiilor

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.