lege registrul comertuluiCei care vor înființa societăți nu vor mai trebui să se deplaseze până la sediul Registrului Comerțului. Acest proces va putea fi realizat online, conform unui proiect de lege.

Digitalizarea va cuprinde, în primul rând, accesul online la toate formalitățile de constituire și înregistrare a unei societăți și a unei sucursale. Astfel, actul constitutiv va putea fi întocmit online, prin completarea unui formular-tip, cu opțiuni predefinite. Actul constitutiv formular-tip sau, după caz, cel individualizat, va fi semnat de către toți fondatorii sau de reprezentanții acestora cu semnătură electronică calificată. Cererile de înregistrare și înscrisurile depuse în susținerea acestora întocmite de avocați sau de notari publici vor putea fi semnate de către aceștia cu semnătură electronică calificată și…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: ARENA Constructiilor

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.