Autoritățile portugheze au decis sâmbătă seară să plaseze mare parte din țară în carantină, începând cu 4 noiembrie, iar măsura va afecta 70% din populație, scrie News.ro.

Măsura se aplică în cazul localităților care au avut mai mult de 240 de cazuri de Covid-19 la 100.000 de locuritori în ultimele 14 zile.

Este vorba despre 121 de localități, între care Lisabona și Porto.

CEO winsedswiss: O așa criză a fost doar în război. Ca să treacă prin pandemie, restaurantele trebuie să încerce să livreze la domiciliu, restructurându-și oferta, iar hotelierii pot duce casele și birourile oamenilor la ei CITEȘTE ȘI CEO winsedswiss: O așa criză a fost doar în război. Ca să treacă prin pandemie, restaurantele trebuie să încerce să livreze la domiciliu, restructurându-și oferta, iar hotelierii pot duce casele și birourile oamenilor la ei

Aceste localități însumează 7,1 milioane de locuitori. Ei ar trebui să își părăsească locuințele doar pentru activități esențiale, precum pentru…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.profit.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.