După nouă ani de așteptare, locuitorii din Drumul Tabrei au, în sfârșit, acces la cel mai rapid mijloc de transport în comun din Capitală. Deși nu va influența semnificativ evoluția prețurilor pe termen scurt, noul tronson de metrou inaugurat aici are potențialul de a crește atractivitatea cartierului pe segmentul închirierilor.

„Orice zonă cu un proiect care se dezvoltă sau care urmează să se dezvolte beneficiază, până la urmă, de acest aport logistic suplimentar. Impactul în prețuri va trebui să ni-l spună timpul. Nu cred că vom asista pe termen scurt la o creștere a prețului de vânzare, dar cred că vom asista la o creștere a interesului pe zona respectivă pentru că, dacă e să ne gândim, linia de metrou Drumul Taberei-Eroilor este oarecum adiacentă cu linia de metrou…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.imobiliare.ro
Autor: corina.varlan

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.