Noua hală construită în cadrul ctPark Bucharest West, aflat pe Autostrada A1, la km 23, permite depozitarea produselor alimentare în cadrul a trei categorii de temperatură:  ambiental, temperatură controlată, între zero și zece grade, și temperatură negativă, generată pe bază de amoniac, între -24 și -30 de grade.

„Ca toate clădirile pe care le livrăm, noul spațiu logistic destinat Profi România a fost adaptat nevoilor specifice ale business-ului clientului nostru. Faptul că am livrat primul depozit Profi ce integrează toate funcționalitățile de depozitare, congelare, fresh și ambient dovedește încă o dată capacitatea CTP de a oferi soluții 100% personalizate, bazate pe flexibilitate și adaptabilitate”, spune Valentin Rosu,  Director…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.economica.net
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.