Investitorul imobiliar belgian Mitiska REIM, specializat pe segmentul de parcuri de retail și centre de conveniență, a obținut o finanțare de 33 de milioane de euro de la Erste Group Bank, care va  merge către patru parcuri de retail deținute de companie în România.

O parte din finanțare va fi folosită pentru finalizarea lucrărilor de dezvoltare la parcul de retail din Baia Mare. Proiectul cu o suprafață brută închiriabilă de 8.200 de metri pătrați va fi livrat în cel de-al doilea semestru al anului viitor. Fonduri suplimentare vor asigura lichiditatea proiectelor deja deschise în Bistrița, Brăila și Drobeta Turnu-Severin.

„Considerăm că este o dovadă clară a puterii și rezilienței parcurilor de retail în timpul pandemiei COVID-19 și a apetitului continuu atât al partenerilor de finanțare,…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: realestatemagazine.ro
Autor: Ovidiu Posirca

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.