Acționarii dezvoltatorului One United Properties au aprobat o mărire de capital de până la 70 de milioane de euro, decizie prin care compania ajunge să fie evaluată la 450 de milioane de euro.

Victor Căpitanu, co-fondator și co-proprietar al One United Properties, spune că majorarea de capital va permite companiei să devină investitor și dezvoltator pe piața imobiliară. Capitalul social al dezvoltatorului a crescut la 100 de milioane de euro.

Compania are un portofoliu de proprietăți evaluat la 1,1 miliarde de euro în zona de birouri, locuințe de lux și proiecte mixte pe piața din București.

În cadrul ședinței acționarilor s-a mai decis numirea a doi noi directori în Consiliul Director. În structură au fost cooptați, Marius Diaconu, fondator și CEO al Altius – companie specializată în medicina…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: realestatemagazine.ro
Autor: Ovidiu Posirca

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.