bvb impactA fost ales constructorul care va executa lucrările de edificare a unui centru comercial și a unei clădiri de birouri în Sectorul 1 al Capitalei. Proiectul aferent are o valoare de 7.468.000 euro plus TVA.

Astfel, contractul de antrepriză de lucrări a fost încheiat la finalul lunii octombrie între dezvoltatorul Impact Developer&Contractor SA și societatea RCTI Company SRL din Brașov.

Antreprenoul va executa lucrările de construire pentru un centru comercial cu regim de înălțime Parter + 1 Etaj, împreună cu o clădire de birouri cu regim de înălțime Parter + 2 Etaje, cu instalațiile interioare aferente, inclusiv instalațiile interioare și exterioare.

Prețul contractului devine scadent în etape, în funcție de lucrările efectiv executate de antreprenor conform Graficelor de Eșalonare a Plăților asumate de…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: ARENA Constructiilor

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.