Indiferent de cat spatiu dispui acasa, dedica macar un colt pentru exercitii fizice si recreere. Poti intinde o saltea de yoga, sa pui lumanari parfumate de jur imprejur si deja ti-ai construit o oaza de liniste. Daca aprinzi si betisoare parfumate, atmosfera va fi cu atat mai placuta.

Aceasta zona de miscare fizica poate fi integrata in living, daca e cea mai mare incapere a casei. O alternativa inedita de camera este bucataria, asa incat sa castigi intimitate. Daca ai un frigider silentios, bucataria devine chiar o incapere ideala, ferita de tumultul de zi cu zi din sufragerie. Si balconul, atata timp cat e incalzit, poate fi o varianta de luat in calcul.

Astfel, dobandesti un colt dedicat unde sa faci stretching zilnic, sau macar o daca la cateva zile. Specialistii recomanda ca…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.beko.ro
Autor: Beko

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.