Banca Națională a României scoate la licitație casa în care a locuit jurnalistul și istoricul George Barițiu, situată în centrul Brașovului, evaluată la circa 550.000 de euro.

Banca Națională a României anunță licitație deschisă cu strigare, în data de 4 noiembrie 2020, ora 10, la sediul din str. Negru Vodă nr. 3, sector 3, București, pentru vânzarea (cu plata integrală) unui imobil – clădire și teren evaluat la 547.449 euro (la care se adaugă T.V.A.), situat în municipiul Brașov, str. Republicii nr. 43, cu funcțiune mixtă rezidențială și comercială compus din teren în suprafață de 431 mp ce include clădire monument istoric – cod BV-IV-m-B-11901, amprentă la sol 332 mp/suprafață totală 678 mp și grădină în suprafață de 315 mp, potrivit unui anunț al băncii centrale.

Cîțu: Firmele au amânat la plată, în baza facilității acordate de Guvern în martie, 16,15 miliarde lei, circa 1,5% din PIB

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.profit.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro