Sursă foto: Pixabay.com

Comparativ cu perioada de boom a imobiliarelor autohtone, o unitate locativă nou-construită poate fi achiziționată aproape de patru ori mai repede.

Cel mai recent raport de piață realizat de SVN Romania relevă că accesibilitatea locuințelor noi a ajuns la cel mai bun nivel din istoria modernă a pieței locale, potrivit indicelui de profil calculat de către reprezentanții companiei. Astfel, în luna august a acestui an erau necesare mai puțin de 100 de salarii medii pe economie la nivel național (în cuantum de 677 de euro) – sau aproximativ 8,3 ani – pentru achiziționarea unui apartament nou cu două camere în București (în suprafață de 50 de metri pătrați utili, la un preț mediu de 1.350 de euro pe metru pătrat util). La începutul lui 2020 erau necesare 104…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.imobiliare.ro
Autor: Adriana Lefter

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro