Piața spațiilor de retail din România a depășit nivelul de 4 milioane de metri pătrați după cele mai recente livrări de spații comerciale, însă ritmul de dezvoltare se va reduce în perioada următoare, potrivit agenției de consultanță imobiliară C&W Echinox.

Cele mai importante proiecte deschise în acest an au fost Dâmbovița Mall în Târgoviște și AFI Palace Brașov, proiectul care include un mall și spații de birouri.

Stocul total de 4,03 milioane mp cuprinde centre comerciale (57% din spații), parcuri de retail (36%) și galerii comerciale (7%). 

„Piața locală de retail a înregistrat numeroase aspecte pozitive în această perioadă complicată și aș începe cu faptul că anumite categorii de retail precum DIY, electrocasnice, sport sau home & deco au performat peste așteptări în ultimele luni”, a…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: realestatemagazine.ro
Autor: Ovidiu Posirca

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.