chirie imobiliare

Cei care sunt în căutarea unui apartament pentru închiriere pot folosi primul Black Friday din România de pe piața închirierilor de apartamente, organizat de Milluu, între 5 și 30 noiembrie, prin care oferă 50% reducere pentru chiria lunii decembrie, pentru 30 de apartamente complet mobilate și utilate, din portofoliul propriu.

Apartamentele incluse în campania Black Friday se regăsesc în secțiunea Milluu Select. Acesta este un serviciu de property management al aplicației Milluu, unde sunt listate zilnic apartamente și garsoniere date spre închiriere, fără garanție și comision. Reducerea însumată a chiriilor ce vor fi plătite pentru luna decembrie la locuințele din cadrul campaniei Black Friday se ridică la peste 11.000 de euro. “Toate apartamentele din…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.bizbrasov.ro
Autor: Ionuț Dincă

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.