Cramele au resimțit puternic criza sani­tară provocată de noul coronavirus, majoritatea fiind expuse pe rețeaua HoReCa. Cu toate acestea, producția pe 2020 fierbe în tancuri și există toate șan­sele să fie un an bun pentru vin.

La crama Rasova, cum intri în camera în care fierbe mustul de anul ăsta, te întâm­pină unul dintre cele mai plăcute parfumuri ale toamnei. Cel de strugure copt și aromat. Afară este ușor răcoare, viile au fost culese, iar proprietarii cramei speră ca piața să dea semne de revenire de anul viitor.

Coproprietara celor 50 de hectare de vie de la Rasova, Zoe Ghiuri (45 de ani), se află în restaurantul cramei, de acum gol, din cauza restricțiilor sanitare. Însă priveliștea de pe malul Dunării și podul lui Anghel Saligny de la…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.newmoney.ro
Autor: Florel Manu

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.