Patria Credit anunță semnarea unui acord prin care beneficiază de suportul Uniunii Europene și al Fondului European pentru Investiții Strategice (FEIS) în vederea facilitării accesului clienților săi la posibilitatea obținerii unei finanțări de până în 120.000 lei, fără avans și fără garanții, prin intermediul Programului pentru Ocuparea Forței de Muncă și Inovare Socială (Employment and Social Innovation – EaSI).

Noua inițiativă vine în ajutorul micilor întreprinzatori din zonele rurale cu activități derulate în domeniul agricol sau non-agricol, indiferent de forma de organizare stabilită (de exemplu: producători agricoli, PFA, II, IF, SRL etc). Beneficiul acestui produs este reprezentat, în principal, de lipsa garanțiilor solicitate în mod obișnuit pentru acoperirea sumei împrumutate,…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.bankingnews.ro
Autor: Cornel Dinu

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.