Proiectul imobiliar cu blocuri dorit în cartierul Bună Ziua într-o zonă de case, contestat masiv de riveranii din zonă, a fost tranșat de Primărie la ședința de urbanism online din 5 noiembrie. Beneficiarul, omul de afaceri Vasile Vita, socrul europarlamentarului Rareș Bogdan, înarmat și cu avocați, a arătat la o altă ședință online a comisiei, cea din 30 iulie că, deși tot el a dezvoltat în proximitate case, acum trendul de dezvoltare în zonă este altul și dorește locuințe colective. Vecinii de pe străzile din jurul proiectului i-au cerut atunci primarului Emil Boc să nu permită amenajarea de blocuri lângă casele lor.

Deoarece nici vecinii, nici avocații acestora, nici proiectanții, nici avocatul beneficiarului nu au reușit să se înțeleagă nici la a treia înfățișare în comisia de urbanism a…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: actualdecluj.ro
Autor: Luminiţa Silea

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.